Om Mia & DorteMit navn er Mia Kähler. Jeg er 36 år og gift med Kristian. Sammen har vi to børn – Mads på 11 år og Maja på 9 år, der begge går på Biersted skole. Vi bor på Haldagervej ved siden af dagplejen, som ligger meget centralt i Biersted by.

Inden Dorte og jeg gik sammen om Mia & Dortes Private Dagpleje, arbejdede jeg som selvstændig privat dagplejer – hvilket jeg nu har gjort i 5 år. Tidligere har jeg taget uddannelsen til salgsassistent hos Spar i Biersted i år 2000. Jeg skiftede beskæftigelse i 2008, hvor jeg blev pædagogmedhjælper. Det var et meget livsbekræftende job, hvilket jeg elskede, og jeg nød at have med børn at gøre.Mit navn er Dorte Meier. Jeg er 36 år og bor sammen med mine to drenge på hhv. 13 og 15 år.

Jeg har været privat dagplejemor her i Biersted i 10 år. Jeg elsker jobbet som dagplejemor, og føler mig meget privilegeret med verdens bedste job.

I forbindelse med jobbet har jeg taget forskellige kurser gennem tiden – bl.a. kurser om:
· For tidligt fødte børn
· Sensitive børn
· Kost til små børn
· Førstehjælpskursus (hvert 2. år)

De store glæder i mit liv er min unikke familie og de fantastisk guldklumper, jeg passer til dagligt i dagplejen. Alle de smil, grin, kram og kærlige blikke jeg får i løbet af en dag gør, at livet er noget helt specielt for mig. Oprindeligt er jeg uddannet som salgsassistent, og har arbejdet en årrække som sælger.